Ny Hjemmeside

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 9. Sep 2015

Velkommen til vår nye hjemmeside!


Vi i Hallingen er stolte av å kunne presentere en helt ny hjemmeside.
Siden er fortsatt under oppbygging, kom gjerne med ris, ros og tips under "Kontakt oss".Her er det mulig for alle klubbens medlemmer å logge seg inn med ID fra Min Idrett, og legge til bilder og videoer, skrive blogginnlegg, reisebrev fra stevner og kurs etc. Er du heldig så kommer kanskje akkurat ditt bidrag ut på hjemmesiden.
I kalenderen finner du til enhver tid oversikt over alle arrangement, denne erstatter dermed terminlisten vi har operert med før. Om du ønsker å få alle våre arrangement inn i din private kalender, kan du enkelt trykke på iCal-knappen og få opp en link du kan legge til i applikasjoner som støtter dette formatet.Det er også mulig å melde seg på arrangement via kalenderen (krever innlogging på Min Idrett). Merk at denne påmeldingen er like bindende som en påmelding via tlf, sms eller mail.


Vi har også en kjøp og salg-funksjon hvor man kan legge ut annonser, og som etter hvert skal bli showroom for klubbklær mm.Håper dere tar dere litt tid til å bli kjent på siden, og si gjerne i fra om det er noe dere synes mangler eller burde vært annerledes.

Send oss også gjerne bilder som vi kan benytte her på siden!

3789 Kommentarer

Kommentarer