Referat Styremøte 25.04.17

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 30. Apr 2017

Styremøte Hallingen 25. april 2017


Tilstede: Sissel, Iren, Irene, Hege, Vigdis, Kaia, Olav Andres, Hedvig


Innkommen post:

Iren står fortsatt som ansvarlig for politiattester. Obs: disse skal kanskje fornyes hvert 3. år. Iren sjekker dette til neste gang.

Innkalling til årsmøte Ål Idrettsråd, 3. mai, kl 19.

Antidoping Norge, kick-off på Bråta 4. mai. Vi er sertifisert.

Innrapportering: Brønnøysund godkjent. Samordna registermelding godkjent. Sportsadmin skal være godkjent, men vi får merkelige påminninger. Hege har sendt inn søknad om tippemidler.

Marie har laget statutter til hesterasecupen.

Høststevnene:

Stevne 23-24 september Gjeldokk

Klubbmesterskap 7-8 oktober Skaga

KR1-kurset hadde 22 deltakere, 6 fra Geilo, resten fra Hallingen.

En del som tok grønt kort før 2009 er ikke registrert. Iren tar tak i dette.

Mange foreldre sliter med å forstå dette med at ungene må være medlem i klubben for å starte stevner, at det er noe som heter Grønt Kort osv. Vi lager et infoskriv i dag som legges ved giroene fra Gjeldokk og Skaga.

Etterspretten:

som veldig gode tilbakemeldinger fra Ferieparken. Veldig lite var rigga før vi kom, men dette har vi gitt beskjed om. Ferieparken må ha alt klappet og klart til neste år, må ha mye bedre hygiene rundt matserveringa. Ellers synes de fleste at det er bedre å servere/ta betalt aleine, men da må det være nok folk bak til å tappe/lempe.

Vi må gi en blomst til dem som stilte opp for oss uten å være medlem. Sissel sjekker lista.

Vårstevnene:

Hege har full kontroll. Olav Andres fikser gjerdet på Gjeldokk.

Hengeren:

Vigdis tror at Egil henter den snart, han har venta på at Brønnøysund er ok. Skal vi ha forsikring? Vi har ikke noe forsikring på noe utstyr. Sissel ber om tilbud fra selskapene på henger 50000 og utstyr 100000.

Vi har fått reklame til å klistre på hengeren fra Sparebank1, Vigdis sjekker hvor vi kan trykke opp klubblogo.

Utebanen på Gjeldokk:

Skal vi undersøke litt mer om klubben kan eie et dekke på utebanen på Gjeldokk? Må lage en intensjonsavtale med Gjeldokk. Det skal ligge maler på slike avtaler på rytter.no under «skjemabank». Hvis vi greier å lage ei avtale, kan vi for eksempel søke sparebankstiftelsen og rytterforbundet om penger.

Breidokk:

Iren og Irene lager et forslag til Gol kommune om bytte av Breidokkbanen mot en ridesti. Må undersøke om det må kontaktes grunneigarar.

Hallingdal Hesteutstilling:

Skal vi gjøre noe? Prøver oss på en dressuroppvisning i stigende størrelse og vanskelighetsgrad der hver ekvipasjer får 2 minutter hver. Irene er kontaktperson.

Bør vi oppdatere hjemmesida oftere? Sissel snakker med Rannveig

Siste styremøte før sommeren:

Tirsdag 13 juni, klokka 18.30 hos Irene. Grillings? Alle tar med grillmat til seg selv og en tilbehørssak. Stevnekomiteen skal også få komme. Og Rannveig.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.