VELKOMMEN SOM MEDLEM I HALLINGEN HESTESPORTSKLUBB


Vi ønsker alle velkommen som medlemmer i klubben vår! Klubben er åpen for hestefolk innen alle grener, og på alle nivåer.

Vi er en aktiv og inkluderende klubb, som gjennom året kan tilby våre medlemmer bla kurs innen ridning og kjøring, stevner, mulighet til å ra rideknapp og Grønt Kort, foredrag, turer og sosiale sammenkomster mm.


Ved medlemskap i Hallingen Hestesportsklubb er man automatisk medlem av Buskerud Rytterkrets og Norges rytterforbund, som er tilsluttet Norges idrettsforbund. Ved å være medlem i Norges idrettsforbund får du bla. billigere barn og lek forsikring. ( se www.rytter.no for mer info). Man mottar også medlemsbladet "Hestesport" 10 ganger i året. Du kan som medlem i Hallingen delta på stevner i andre klubber, og på ulike kurs i regi av kretsen og forbundet. Klubben kan være behjelpelig med å deke startkontigenter på stevner, og avgifter på kurs for teknisk personell.


Vi har tre typer medlemsskap:
* Enkeltmedlem, fullverdig medlem av klubben og mottar Hestesport. Pris: 400,-
* Familiemedlemskap, for flere medlemmer fra samme husstand. Det er viktig at vi får med navn og alder på alle som skal være registrert medlem. Pris: 600,-
* Støttemedlemskap, man mottar ikke Hestesport og kan ikke bli klubbmester, men kan delta på stevner og andre aktiviteter i regi av klubben. Pris: 200,-

Ønsker du å melde deg inn i Hallingen Hestesportsklubb? Fyll inn skjemaet under og du vil snart motta betalingsinformasjon fra Min Idrett.


Har du spørsmål kan du ta kontakt med medlemsansvarlig Ingun Bergheim
mail: ingun@hhsk.no