NM 2017 på Borge rideklubb i Fredrikstad

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 28. Sep 2017

NM 2017 på Borge rideklubb i Fredrikstad

Ingebjørg og Beate


Vi på Gjeldokk er stolte over å ha to jenter dette året som klarte å kvalifisere seg til NM i dressurridning som gikk av stabelen sist helg i Fredrikstad.

Beate Bjella og Nørlunds El Zack deltok i sitt første NM for ponni ( opp til 16 år) etter å ha vært et team i to år. Første dagen ble ekstra spennende da hesten på bane to kastet av rytteren sin og holdt sitt eget show rundt banen der Beate rei. Beate holdt roen og benyttet seg av den gode energien hun fikk i hesten sin av det som foregikk rundt og fullførte sitt program. Dette imponerte både dommere og publikum. Dag to gikk programmet pent og pyntelig, men manglet det siste lille for de høyeste poengene.  Ekvipasjen endte med poengsumen: Dag 1 : 65.555 Dag 2: 57.834 Sammenlagt sum på 123.389 Dette holdt til en 20. Plass blant de 27 startende i klassen.

Ingebjørg Hågensen Ådnegard og hesten Titania deltok i sitt første Nm for juniorer (18 og 19 år) etter å ha vært et team i 1 år. Første dag gikk hesten ganske godt gjennom travprogrammet, men ble veldig spent i galoppen. Dette gjør at man fort får en del dyre feil. Dag to var galopprogrammet det beste, men fremdeles noen dyre feil. Titania er en Dame med stor D... og når hun ikke er helt fornøyd så er det vanskelig å komme feilfritt gjennom...

Ekvipasjen endte med poengsummen: Dag 1: 61.802 Dag 2: 63.842 Sammenlagt sum på 125.644. Dette holdt til en 15. Plass blandt de 22 startende i klassen.


Ingebjørg og Titania med trenar Jeremy Spring


Tekst og foto: Elin M. Hågensen, Hallingen Hestesportsklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.