HHSK i Hestesport

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 6. Jun 2018


Etter to vellukka vårstevner plukka Hestesport opp stevneleiar Hege sitt velskrevne fb-innlegg:


http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&newsarticle=57603


(30.05.2018) Vi har kommet til slutten av mai, rundt om i landet har tusenvis av frivillige klubbtimer blitt lagt ned for å gi store og små ryttere, opplevelser på hesteryggen i ulike konkurranser. Hallingen Hestesportsklubb er en av disse klubbene, og etter overstått vårsesong, la stevneleder Hege Falck-Andersen ut en takk på klubbens fb-side til alle som har stilt opp. Vi slutter oss til hennes herlige takk og har fått lov til å bringe den videre, både på vegne av Hallingene og alle fantastiske folk rundt om i heste-Norge som står på for Norges beste sport!
"Hvordan de små rytterne på den måten lærer å bli like gode medmennesker som dere. Det er mye som er spesielt med Hallingen, og dette er det fineste.". Bildet er av Ingeborg Falck-Magnetun og Holly, begge 7 år.
"Takk til alle som har sagt ja når vi spør om en hånd" - her representert av det viktige støtteapparatet og banemannskapet, ved Embrik Gudbrandsgard, Egil Lybekk og Øyvind Thon.
"Det har vært masse god ridning, flott utstyr og vidunderlige hester, men det beste av alt er miljøet, samholdet og lagånden". Liten og stor, her er to deltakere i 40 cm, Ingebjørg Aadnegard/Opheia og Helle Thon/Prins.
Tekst:Hege Falck-Andersen /(Rebecca Ballestad-Mender)

Kjære Hallinger! For dressur og sprang sin del er nå vårstevnene et tilbakelagt stadium. Og hvilken fest det har vært! Jeg syns det er imponerende å se hvordan vi gang på gang mobiliserer vår kraftige dugnadsånd og oppnår suksess. Dere er litt av en gjeng! Takk til alle som har holdt ut i stekende sol med støv i nese og munn i helgen. Hver eneste en av dere er en viktig brikke i samspillet som må til for å lage stevne. Da vi midt i sprangen måtte ut med alt for å vanne og så sette alt på plass- det gikk som en drøm! Det har vært masse god ridning, flott utstyr og vidunderlige hester, men det beste av alt er miljøet, samholdet og lagånden. Hvordan jubelen braker løs når en ståltøff rytter har samlet sammen en rampete ponni og kommet seg gjennom banen, hvordan dere heier på hverandre, holder, leier, bærer og oppmuntrer. Tar med de små og skryter av hverandre. Hvordan de små rytterne på den måten lærer å bli like gode medmennesker som dere. Det er mye som er spesielt med Hallingen, og dette er det fineste. Tusen takk til Synne, Egil, Liv Marit og Ingun som har vært med på å dra lasset i forkant og vært til uvurderlig hjelp. Alle som har sagt ja når vi spør om en hånd. Og rideskolene som stiller med hud og hår og trofaste skolehester. Nå gjenstår distansestevnet i Oppheim neste helg, og da håper jeg vi klarer å mobilisere til en siste innsats før sommeren. Tusen takk fra en solbrent, ydmyk og takknemlig stevneleder.

Leder i Hallingen Hestesportsklubb, Sissel Skrindo, legger til: 
Stevnene våre baserer seg på foreldre og støtteapparat som stiller med enorm arbeidsinnsats, omsorg, smil og latter. Dessutan er vi heilt avhengige av rideskolene, det vil si Elin M Hågensen og Irene Storeskar, som stiller opp gong på gong – med enorm arbeidsinnsats, omsorg, kunnskap, fleksibilitet og humør - saman med trufaste og solide rideskolehestar. Og ikkje minst stevnekomite og stevneleder som gjør ein enorm og fantastisk jobb.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.