Referat styremøte 16.10.18

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 17. Okt 2018

Styremøte Hallingen 16 oktober 2018


Tilstede: Sissel, Marie, Vigdis, Irene, Hedvig, Iren, Hege


Post: 

Tina har søkt om dekning av utgifter til DD2-kurs. Vi dekker 2000,-, mot at hun dømmer 4 stevner for Hallingen.

Stildommeren (Kikki Bentsen)som var på Gol i høst (er kursansvarlig) kan ha folk med ridelærerutdanning til et enkelt kurs på neste stevne. Kan også ha stilkurs for medlemmene i klubben (har hytte i Hallingdal). Hege kan ta kontakt med henne.

BRYK v/Elin Hilling har spurt om vi kan ha Vintercupstevne i vinter. BRYK mener det er ok med puljevis oppvarming. Diskusjon i styret: uholdbart med puljevis oppvarming. Innebærer ofte ikke mer enn 10-15 min oppvarming/ekvipasje, og inntil 40 min skritting ute mellom oppvarming og start. Kunne tenke at vi kunne bruke hele hallen (som under Hestivalen), men veldig mye jobb og trenger alternativ for sekretariat og kiosk. Og hva med kyrne? Sissel sender svar til BRYK om at vi kan vurdere neste høst, dersom vi kan ha det så tidlig som i oktober. Kan da satse på å bruke utebanen.

Distansestevnet i sommer gikk kraftig i underskudd. Trenger et bedre regnskap fra Kaia. Underskuddet dekkes av klubben, etter framviste regninger.

Høstens stevner:

Baneridning/programridning Gjeldokk: stor suksess, enkel dugnad, fornøyde deltakere og dugnadsdeltakere, økonomisk så vidt i pluss. Trenger kanskje litt tydeligere ledelse under selve stevnet, også en som er ansvarlig på oppvarminga, særlig ved offisielle stevner. Valgkomiteen må nå finne ny stevnekomité.

Klubbmesterskapet Skaga: 2700,- i overskudd! Historiens lengste stevne. God stemning og superflinke dugnadsfolk. Klager fra rektor på Skaga, for møkk på parkeringsplassen. Vi må sørge for at det står spade, greip og trillebår framme ved neste stevne. Kjempereportasje i Hallingdølen. Viktig at alle blir på post til de har en avløser. Lurt med et lite arbeidsmøte på fredagen for å klargjøre arbeidsoppgavene..

Litt om regnskapet: vi er helt avhengige av dugnadene. Det går altfor mye penger til teknisk personell. Vi MÅ greie å få utdanna banebyggeraspirant, i det minste.


Forsikring:Fått tilbud fra Gjensidige. Har forsikring under stevner. Mangler for materiell.


(Bussturtil OSH var en kjempesuksess!)

Budsjett neste år: Beste investeringa vi kan gjøre er å spytte penger i en eller flere banebyggere og gjerne også sprangdommer (feil). Betale reise, kurs og opphold . De må assistere innleid banebygger på begge stevnene til våren (eller skaffe seg praksis sjøl). Kan da jobbe som banebyggeraspirant på UK-stevnene våre. Sprangdommeraspirant trenger ikke praksis, trenger bare kurs.

Utkast til ny avtalemellom klubben og Ferieparken kom i dag (fra Ferieparken): 15 mars og 9 august, + april/mai uteområde. 20000 + 20000 + 10000. ferieparken ønsker at vi skal servere mat, selge drikke og rydde alt etterpå. Vi vil ikke selge mat eller være vakter. Sissel setter hardt mot hardt. Vi kan finne annet dugnadsarbeid hvis Ferieparken ryker.


Vi trenger ny pc til stevnene.


Juleavslutning:vi vil til Langedrag! Marie har fått midler fra Øvre Buskerud fjordhestlag. Gjerne første helga etter nyttår, Marie lager invitasjon til søndag 6 januar. Marie bekrefter dato, Sissel bestiller buss.


Burde vi hatt ei Instagramkonto. Sissel spør Andrine.


Neste styremøte: tirsdag 27 november, klokka 2000, hos IreneKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.