Referat styremøte 27.11.18

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 7. Jan 2019

Styremøte 27 november 2018


Tilstede: Sissel, Marie, Olav Andres, Irene, Iren, Hege, Hedvig, Gro, Vigdis, Jeanette


Stevner 2019:

11-12 mai Ål

25-26 mai Gol


(8-9 juni er et alternativ på Gol).


Julesamling på Langedrag søndag 6 januar. Pris 250/pers. Inkludert buss t/r, aktiviteter, mat. Vi har litt penger på konto, bør fakturerer før nyttår. Sissel forhandler buss (stor og liten), Marie venter på avklaring fra Fjordhestlaget.

Dugnad i Ferieparken. Ferieparken firer ikke på krava. Vil ikke betale mer (for matservering og vakthold), og kan ikke garantere at vi slipper servering. Sissel prøver en siste gang, ellers blir det slutt på avtala med Ferieparken. Det er ikke aktuelt for oss å servere mat eller drive vakthold.

Forsikring: Nytt tilbud fra Gjensidige (Kari Grete Kleivstøl). Bedre enn det forrige (som har vært en næringslivforsikring – nå får vi forsikring for lag og frivillige organisasjoner). Skaphengeren må stå i Sparebank1. Vi har ikke forsikret innholdet i hengeren pr i dag, Sissel har fått tilbud fra Gjensidige på dette, ber om tilbud fra SpB1 også.

Forespørsel fra BRYK om vi kan holdeVintercup-stevnei dressur. Får ingen økonomisk støtte fra BRYK. Vi greier ikke et ekstra stevne i mars, så lenge vi har så lite teknisk personell. Også usikkert om vi har gode nok oppvarmingsforhold. Derimot kan vi godt vurdere VC-stevne i oktober 2019. 

Årsmøte: Valgkomiteen trenger litt hjelp. Årsregnskapet må gjøres ferdig og revideres. Torsdag 7 februar (med styremøte først), sannsynligvis på Vinn. Frist for kunngjøring (FB, mail, heimesida) 24 januar. Vi gir bort fleecejakker i premier.

Eventuelt:

Hva slags rabatter har vi: 20 % på Kolsrud. 10 % på hesteutstyr på Felleskjøpet.


Gro lurer på om vi bør ha flere juniorarrangementer. Olav Andres har mange nye unger på ridekurs som ikke er medlem av klubben, og som kanskje kan inspireres via et slikt arrangement. Det samme gjelder Marie. Marie og Sissel, Gro og Mona vil jobbe videre med tanken om en liten ridetur på Langedrag. Gro sjekker med Kulturhuset om lån av lokale til kino og pizza.


Sissel takker alle for i år. Alle takker Sissel!


Neste styremøte tirsdag 22 januar.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.