Referat styremøte 19.03.19

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 25. Mar 2019

Styremøte Hallingen 19 mars 2019


Tilstede: Sissel, Hege, Irene, Iren, Olav Andres, Ingunn, Milla, Hedvig


Det blir kurs i klubbadmin til Gol. Får med oss flere fra andre idrettslag.

Smårusk i regnskapet, Hege retter opp. Venter med godkjenning til neste styremøte. Venter med budsjett til neste styremøte.


Medlemsregistrering. Må sendes inn innen 1. april '19. Hege tar dette.


Forsikring. Hengeren i Sparebank1. Resten i Gjensidige.


Etterspretten: Ting fungerte generelt bra. Mangla vekslepenger i starten, og litt mye trøbbel med skum på fatene. Tror ikke vi egentlig skulle vaske etterpå.. Vurdere om vi bør kunne være litt mer fleksible med bemanninga (det var færre på Etterspretten enn beregna). Gikk tom for drinker og deretter cola litt for tidlig? Ferieparken er som vanlig kjempefornøyd med Hallingen!


Vårstevnene: Har skaffa sprangdommeraspirant til det siste stevnet. Da blir det uoffisielt på Ål 11.-12. mai (sprang lørdag og dressur søndag) og UK-stevne 25.-26. mai Skaga.


Ungdomsaktiviteter. Oslo Horse Show med buss og Langedrag i januar. Tur til Tisleifjorden, telt, bål , bading og overnatting. Ikke så lenge etter skolestart i august.


Fordeling av oppgaver: vanskelig å ha oversikt over kommunenes søknadsfrister. Det samme gjelder diverse stiftelser. Lage kalender over frister på neste styremøte. Ingunn sjekker frist for Gol, Hege for Hemsedal, Iren sjekker Nes, Sissel Hol og Hedvig Ål.


Søke BRYK om støtte til juniortrening. Klubben må garantere en viss sum for å kunne gjennomføre treninger.

Neste styremøte tirsdag 30. april hos Irene kl 2000.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.