Referat Styremøte HHSK 27.10.15

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 13. Nov 2015

Styremøte Hallingen 27. oktober 2015


Tilstede: Iren, Sissel, Hege, Irene, Vigdis, Kaia, Hedvig


Innkommet post:


Aktivitetslederkurs i Drammen (6-7 nov). Kurspensum «Barneidrettstreneren». Koster 400,- klubben dekker dette.

Oppdateringer i Horsepro. Hege har pc’en, hun oppdaterer denne.

Trafikksikkerhetstiltak i regi av lag og foreninger, Buskerud fylkeskommune. Kan søke om midler. Til hva? Refleksvester, dekkener? Søknadsfrist 15 november.


Spillemidler. Krafttak til ridebunn. Utstyr. Hege skriver søknad. Dette gjelder materiellet som allerede er kjøpt inn (bla bokstaver). Brukervennlig prosjektor og lerret til grønt kort-kurset. Kaia sjekker pris på dette. Ny pc, eller har egentlig Jan Håvard en? Iren ringer JH.


Evaluering av stevnene i høst:

Skaga:

Inntekter til sammen: 26439,-

Kiosk: ca 14000,-

Startavgifter: ca 15000,-

Utgifter (dommer, kioskvarer osv:) 11389

Dvs: Inntekter: ca 15000,- (kiosk: 7755,-, sekretariat: 7044,-)


Ål:

Inntekter sekretariat: 6350,-

Kiosk: 9908,-

Utgifter kiosk: 800,-?

Dvs: Inntekter: ca 15000,-


Utrolig bra rekruttering siste året, mange nye ryttere på stevnene, mange har tatt grønt kort. Mange (særlig foreldre) trenger allikevel en del informasjon, særlig når det gjelder stevneforberedelser ol. Vi bør lage et infoskriv til foreldre/startende som de kan få utdelt. Som altså trykkes opp. Ikke mail. Det blir ikke lest. Irene, Sissel, Vigdis treffes og skriver dette sammen. Elin bør også se på dette og komme med innspill.

Distanserittet:

Veldig mye på Kaia. Kanskje rittet burde være tidligere på sommeren, da ville det muligens bli flere deltakere. Problemet er at det ikke er enkelt å skaffe dugnadshjelp midt i sommerferien. Dersom vi skal få til bedre rekruttering bør det kanskje heller arrangeres mindre turritt her. Gjerne uoffisielle ritt i starten, for å øke rekrutteringa og for å få folk til å bli kjent med denne greinen. Det blir altfor mye jobb for få personer med de lange distansene.


Hege trenger avlastning (altså ikke ha ansvaret for absolutt alt når det gjelder stevnene). Stevnekomiteen må reorganiseres. Egil er herved materialforvalter. Synne tar ansvar for premier og sløyfer og tar deretter bestilling av dette. Synne snuser også litt på stevnelederjobben på Gjeldokk, men synes hun trenger mer erfaring. Elin har trukket seg fra stevnekomiteen. Tina Gudbrandsgard kommer inn på Ål. Iren vil snakke med Ingun Bergheim om hun er interessert i å være med på Gol.


Spørsmålet om materiellet. Altså det noe ekstraordinære hindermateriellet som vinger osv. Skaphenger? Hvor skal den stå? Egil får disp til å finne en aktuell henger.


Vi trenger flere som vil lære seg Horsepro. Irene og Hege spør aktuelle kandidater.


Gerd Marie kommer til å trekke seg som juniorrepresentant. Ingebjørg Å. har lyst til å være juniorrepresentant! Hun har allerede forslag om mountedgameskurs 6-8 november i hallen! Har tatt kontakt med ei jente fra Hemsedal (Luna) som har ridd NM. Ingebjørg lurer på om klubben kan støtte dette med 3000,- til halleie. Dette må i såfall være for alle i klubben. Dersom dette skal være i klubbens regi må det være en voksen som har ansvaret. Hester må kunne leies på Gjeldokk. Det må sendes ut invitasjon med påmelding. Vi kan innvilge 1000,- for opp til 10 deltakere. 1500,- for mer enn 10. Pengene etterbetales etter fullført kurs. Ingebjørg bør være med på noen styremøter (4 i året), for å kunne legge fram forslag til aktiviteter, og for å gi rapport om hvordan det har gått. Juniorrepresentanten skal på valg på årsmøtet.


Neste møte: 17 november kl 2000 hos IreneKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.