Referat Styremøte HHSK 17.11.15

Postet av Hallingen Hestesportsklubb den 18. Nov 2015

Styremøte Hallingen 17/11.2015


Tilstede: Iren, Irene, Vigdis, Kaia, Hege ,Marie, Hedvig. Marie Thorson fra Langedrag.


Godkjenning av referat.


Rapport fra distanserittet: (dommer Vibeke Edvardsen og Astrid Dragset)

Alt fra bra til meget bra! Ingen kommentarer ellers fra dommerne, annet enn at det ble litt vått og gjørmete på vetsjekken.


Egil lurer på hvor mye vi kan bruke på henger.

Gratis innmelding av alle medlemmer i Minidrett. Dvs de (NIF) fikser dette for oss dersom de får informasjon av oss. Gratis ut året. Kanskje vi mangler fødselsdato på alle, og det kan gjøre det litt mer komplisert.

Trenger flere som kan lære HorsePro. Iren og Hege er satt på saken.

Ingebjørg hadde 9 deltakere på MountedGames-kurset. Dvs at Ingebjørg får 1000,- til ridehalldekning. Veldig fornøyde deltakere!

Innkommet post:

Nytt kurs i tilrettelegging av fysisk aktivitet og barn og unge med spesielle behov. For alle som er involvert i dette. 4 timer, Drammen, Onsdag 2/12 17.30-21.30. Egge Skole. Påmelding til MinIdrett, Buskerudidretten.

NRYF: Hederstegn og æresbevisninger. Grenutvalgene nominerer og deler ut. De som veit om noen som bør ha dette, bes de følge en link hos NRYF.

https://response.questback.com/norgesrytterforbund...

Sigdal og Rosthaug inviterer oss til utvida klubbstevne 5-6/des. Dressur/sprang. Se HorsePro.

FERD rideskolecup. Nå til helga på Hønefoss. Ingebjørg og Frosty, Anne Marit og Sunny, Anne og Savannah (?). Det er uansett rideskolene som tar tak i dette.


Marie Thorson: Kommer fra Langedrag. Lite ridemiljø i Nore og Uvdal. Ønsker mer aktivitet. Tatt trinn3 på Starum, master i bla hest på Ås, noe hovslagerutdanning. Har prøvd å dra i gang treninger, men lite respons i nærmiljøet. Har praktikanter på Langedrag som er der i 2 år, disse er ofte ganske ambisiøse (Fjordhest-NM). Tror ikke at det er veldig aktuelt å satse på konvensjonelle hesteraser på Langedrag og i Nore og Uvdal, men har veldig trua på de norske hesterasene og deres bruksvennlighet. Både for breddeidrett (sprang, dressur og kjøring), og for tur, tømmerkjøring, bevaring av de norske hesterasene osv. Tror det kan være tungt å dra i gang egen klubb. Har vært litt involvert i Ål og Hol Fjordhestlag, men også der er aktiviteten laber. Kanskje få til et samarbeid med oss, kanskje samlinger på Langedrag (gode fasiliteter), «skeid» osv. Iren: vi har hatt det moro med brukshestklasser før, men mangler ildsjelene nå. Kanskje kunne dette være en måte å involvere kjørefolket også? Kari Huseby i Uvdal som driver liten rideskole er også veldig positiv. Kunne tenke seg å døpe om ÅoH Fjordhestlag til Øvre Buskerud Fjordhestlag. Kunne vært en «underavdeling», eller et direkte samarbeid? Støttemedlemmer for dem som ikke er interessert i konkurranser og bladet Ryttersport? Ei gruppe ala gruppa til Distanse-Kaja (fikk dette navnet nå..)? Olav Andres: viktig å fortsette aktivitetene vi har klart å sette i gang, og det trengs nye folk for å få til nye aktiviteter. Iren har undersøkt lovene: kan ha en plass til i styret, med stemmerett. Dette må tas opp på årsmøtet. Marie mener at Nore og Uvdal Hesteklubb blir nedlagt på årsmøtet over nyttår. Klubben har en del penger. Dersom det blir et samarbeid kunne kanskje disse pengene øremerkes aktiviteter i dette området, og innen de aktivitetene som hun har nevnt. For eksempel Fjordhestens dag helga 25-26 juni 2016. Som avslutning på rideleir. Kommer tilbake til planer angående dette.

Juleavslutninga: skal vi ha? Kanefart. Nissegraut i lavvoen. Søndag 13. desember. Klokka 16. Marie Rosendal kan kanskje varme graut og saftogvann. En av de nye mammaene kan kjøpe inn. IrenEEE spør Mona. Vigdis spør Tonje Geitsund. En av disse må ta imot påmeldinger slik at de veit hvor mye som skal kjøpes inn. De bestiller på Kiwi. Vigdis sender invitasjon til Iren. Som legger den ut.


Må ha et nytt system for klubbklærne. Det som ikke blir henta blir lagt ut for salg 13. desember. Dersom Synne vil at Klubbklær skal være premier i framtida må hun lage et VANNTETT system for dette.

Budsjettarbeid må foregå på mail fram til neste styremøte.

Forslag stevner 7-8 mai på Gjeldokk (offisielt), 28-29 mai på Gol. Iren sjekker Jeremy-kalenderen i morgen.

Nytt styremøte tirsdag 26. januar hos Iren. Klokka 2000. Vigdis tar med kaka. Årsmøtet blir 23. februar på Ål. Vigdis sjekker om man må betale på Frivilligsentralen. Klokka 1900.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.